بیست و چهار ترفند جدید برای کسب درآمد از اینترنت
تا به حال به این فکر کردهاید که چقدر مطلوب است اگر مجبور نباشید برای کسب درآمد، در گرمای طاقتفرسای تابستان و سرمای سوزناک زمستان، مسافتهای طولانی و پرترافیک را برای رسیدن به محلکار طی کنید؟ در عوض چه میشود اگر زیر باد کولر یا کنار گرمای لذتبخش بخاری در منزلتان باشید و با چند کلیک و استفاده از قدرت ذهن خلاقتان، پول دربیاورید؟ به نظر شما کسب درآمد از اینترنت تا چه میزان امکانپذیر است؟

اگر دیگر از کارمندی و محدودیتهایش خسته شدهاید و دلتان میخواهد تنوع در شغلتان ایجاد کنید، کسب درآمد از اینترنت، ایده خوبی برای شما است. کسانی که از اینترنت پول درمیآورند، شعارشان این است: رئیس خودتان باشید و بینهایت پول دربیاورید. نه اشتباه نکنید، ما در اینجا نمیخواهیم دورکاری را به شما پیشنهاد دهیم، بلکه قصد داریم مشاغلی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از اینترنت، شما را به درآمد میرسانند. شما میتوانید با داشتن یک سایت یا اپلیکیشن موبایل، کسبوکارهایی را که در ادامه به شما پیشنهاد میشود، راهاندازی کنید.
کسب درآمد از اینترنت
ما در این مقاله قصد داریم، چندین روش کسب درآمد از اینترنت را برای شما شرح دهیم. مطمئناً تمام این پیشنهادها برای همه افراد مناسب نخواهد بود اما بهتر است تکتک این روشها را به دقت بخوانید و بررسی کنید. شاید حرفه موردنظر شما در این مقاله آمده باشد و چراغی را در ذهنتان روشن کند.
1- محتوانویسی برای وبلاگها
اکثر وبسایتهایی که در حالحاضر فعالیت میکنند، قسمتی به نام وبلاگ دارند. در این قسمت، مقالاتی مفید و مرتبط با حیطه فعالیت سایت، منتشر میشود. اکثر صاحبان کسبوکارهای اینترنتی، برای نوشتن مقالات استاندارد، زمان کافی ندارند. از این رو، مایلند تا مدیریت قسمت وبلاگ سایت را به دست متخصصان تولید محتوا بسپارند. اگر شما قلم خوبی دارید و با اصول نگارشی و قواعد زبان آشنایی کافی دارید، می توانید روی این کار حساب کنید. صاحبان وبسایتها به دنبال محتوانویسانی میگردند تا این وبلاگها را با محتوای ارزشمند پر کنند. بنابراین فکر کپی کردن را از ذهن خود بیرون کنید.
میتوانید یک وبسایت تولید محتوا راهاندازی کنید و سفارش محتوای وبسایتهای دیگر را بگیرید. برای راهاندازی چنین وبسایتی، میتوانید از شرکتهای طراحی سایت کمک بگیرید. شما با همکاری چند نویسنده، می توانید سایتی خدماتی داشته باشید و برای وبسایتهای گوناگون، محتوا تولید کنید و از این راه به درآمد برسید. سعی کنید با نویسندگان ماهر همکاری داشته باشید تا رضایت مشتریان را جلب کنید. اگر مشتریان از محتواهایی که تولید میکنید راضی باشند، شما را به همکاران و دوستان خود نیز معرفی خواهند کرد و روزبهروز درآمد بیشتری نصیبتان میشود. دستمزد محتوانویسی، معمولاً به صورت کلمهای، خطی یا مقالهای محاسبه میشود.
2- نویسندگی برای وبسایتهای تجاری
بعد از ورود اینترنت به تمامی عرصههای زندگی افراد و شکلگیری فروشگاههای اینترنتی، نوشتن توضیح محصولات، شرح خدمات، بازاریابی محتوایی و از این دست موضوعات، بازار کار خوبی پیدا کرده است. نوشتن محتوا برای وبلاگ درآمد خوبی دارد اما نویسندگی برای وبسایتهای تجاری، درآمد بیشتری دارد. برای اینکار میتوانید یک وبسایت تخصصی تولید محتوا و شرح محصولات راهاندازی کنید تا صاحبان کسبوکارهای اینترنتی، به راحتی شما را در اینترنت بیابند. درست مانند محتوانویسی، دستمزد نویسندگی برای وبسایتهای تجاری نیز به صورت کلمهای، خطی یا مقالهای محاسبه میشود.
3- دستیار مجازی یا (VA)
افراد بسیاری هستند که به دلیل مشغلههای زیادی که دارند، نمیتوانند کارهای ساده و روزمره خود را انجام دهند. کارهایی مانند رسیدگی به ایمیل و صفحهشخصی در رسانههای اجتماعی، خرید اینترنتی، رزرو بلیط قطار و هواپیما، جابهجایی پول بین حسابهای بانکی و از این دست کارهای ساده، زمان زیادی را از افراد پرمشغله میگیرد.
شما میتوانید کارهای این افراد را برایشان انجام دهید و در عوض پول بگیرید. برای اینکه به عنوان یک دستیار مجازی قابلاعتماد و معتبر جلوه کنید و مشتریهای زیادی داشته باشید، طراحی یک وبسایت در این زمینه، خالی از لطف نیست. بهتر است به فکر طراحی وبسایت حرفهای باشید تا کار شما سازماندهیشدهتر و معتبرتر به نظر برسد. با این کار اعتماد افراد را جلب خواهید کرد. البته این کار مسئولیت بزرگی را بر دوش شما خواهد گذاشت و باید حواس خود را جمع کنید. دستمزد یک دستیار مجازی به دو صورت ساعتی و وظیفهای محاسبه میشود.
4- نویسندگی به روش نویسنده سایهای
نویسنده سایهای یا سایهنویس (Ghost Writer)، کسی است که چیزی را برای دیگری مینویسد و بدون اینکه اعتبار نوشته به خودش برسد، دستمزدش را میگیرد. با اینکار شاید اسم شما روی مقالات و کتابهایی که مینویسید نیاید و اعتباری کسب نکنید اما کسانی هستند که برای اینکار پول خوبی به شما میدهند.
اساتید دانشگاه، صاحبان کسبوکارها، مدیران و تاجرانی که میخواهند با ثبت مقاله و کتاب به اسم خودشان به شهرت برسند و اعتباری در بین همتایانشان کسب کنند، حاضرند به نویسندگان متخصص مبالغ هنگفتی بدهند و یک کتاب یا مقاله به اسم خودشان بگیرند.
برای اینکار ابتدا باید بتوانید مشتریان خود را پیدا کنید. شاید داشتن یک سایت در این زمینه، کمک کند تا شما بهتر دیده شوید و مشتریها راحتتر بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. دستمزد اینکار نیز توافقی است و به صورت پروژهای پرداخت میشود.
از آنجاییکه دستمزد یک پروژه اینچنینی میتواند بسیار بالا باشد، بهتر است تمام پرداختی را به آخر پروژه موکول نکنید. عاقلانهترین کار این است که از کارفرما بخواهید طی 3 الی 5 قسط یا بیشتر (بسته به زمان و هزینه پروژه) پرداختها را انجام بدهد. اولین قسط را باید به صورت پیشپرداخت و به محض امضای قرارداد بگیرید و آخرین قسط را پس از تاییدنهایی کارفرما، دریافت کنید.
5- طراحی وبسایت
یکی از پرطرفدارترین راههای کسب درآمد از اینترنت، طراحی وبسایت است. دستمزد خوب، میتواند دلیل این محبوبیت باشد. البته طراحی وبسایت با اینکه پرطرفدار است، دانش و تخصص بالایی را میطلبد. به همین خاطر اگر برنامهنویسی و طراحی وبسایت را بلدید، دانش خود را هدر ندهید و دستبهکار شوید.
دستمزد طراحی وبسایت به صورت پروژهای پرداخت میشود. با توجه به مبالغ بالایی که طی یک پروژه طراحی وبسایت جابهجا میشود، بهتر است قرارداد بنویسید و پیش پرداخت هم بگیرید. (توصیه میکنیم مثل سایهنویسی پرداختها را قسطبندی کنید).
ممکن است بعد از اتمام پروژه، صاحب وبسایت از شما بخواهد که پشتیبانی سایت را برای مدتی محدود یا برای همیشه بر عهده بگیرید. این میتواند یک راه خوب و مطمئن برای کسب درآمد از اینترنت باشد.
نکتهای که در این حرفه اهمیت بسیاری دارد، داشتن یک سایت استاندارد و کاربرپسند است. اگر شما میخواهید که افراد به شما اعتماد کنند و پروژه طراحی سایت کسبوکار خود را به شما بسپارند، باید در وهله اول خودتان، سایت مناسب و زیبایی داشته باشید. به بیانی دیگر نباید آن کوزهگری باشید که از کوزه شکسته آب میخورد.
بیشتر بخوانید: راهنمای کامل چگونگی راهاندازی فروشگاه اینترنتی
6- طراحی گرافیک
طراحان گرافیک هم از آن دسته از افرادی هستند که میتوانند به راحتی به فکر کسب درآمد از اینترنت باشند. بسیاری از شرکتها برای تبلیغات، طراحی و صفحهآرایی، طراحی جلد و بروشورها و صدها مورد دیگر، نیاز به هنر طراحان گرافیک دارند.
شما به عنوان یک طراح گرفیک میتوانید پروژهها را قبول کنید و به همراه تیمی از دوستانتان که مانند شما در این زمینه فعالیت میکنند، کسبوکاری پر درآمد را راهبیاندازید. بهتر است برای اینکار به کمک شرکتهای طراحی وبسایت، یک سایت تخصصی طراحی گرافیک ایجاد کنید تا مشتریان، شما را در آنجا پیدا کنند. همچنین نمونهکارهای خود و همکارانتان را در آن قرار دهید، به راحتی با مشتریان تعامل کنید و به سئوالاتشان پاسخ دهید.
دستمزد یک طراح گرافیک، بسته به ماهیت کار، میتواند به صورت پروژهای یا به صورت حقوق ثابت و ماهیانه پرداخت شود. به یاد داشته باشید برای پروژههای تکی و بزرگ، قرارداد بنویسید و پیشپرداخت دریافت کنید.
7- تولید اینفوگرافیک
در دنیای تبلیغات و رسانههای اجتماعی، طراحی و تولید اینفوگرافیک، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. تولید اینفوگرافیک، راهی بسیار عالی برای جذب مخاطب و گرفتن لایک و به اشتراکگذاری است. شرکتهای زیادی برای پیشبرد اهداف تجاری و بازاریابی خود، از طراحان اینفوگرافیک دعوت به همکاری میکنند و پول خوبی هم به آنها پرداخت میکنند.
داشتن یک سایت تخصصی در زمینه طراحی اینفوگرافیکها میتواند یک فرصت خوب را در اختیار شما قرار دهد تا ضمن جذب مشتری، برای افراد علاقهمند نیز فرصت شغلی ایجاد کرده و نیروهای بیشتری را در سایت خود استخدام کنید. دستمزد یک اینفوگرافیست ممکن است پروژهای یا به صورت حقوق ثابت و ماهیانه پرداخت شود.
8- برنامهنویسی کامپیوتر
برنامهنویسی کامپیوتر، از پردرآمدترین روشهای کسب درآمد از اینترنت است. سایتهای دورکاری و فریلنسینگ زیادی وجود دارند که با مراجعه به آنها میتوانید پروژههای برنامهنویسی را انجام دهید و پول خوبی به جیب بزنید.
اما این کاری نیست که شما به دنبال آن باشید و بهتر است اهدافی بزرگتر در سر داشته باشید. داشتن یک سایت تخصصی در این زمینه، اعتبار شما را به عنوان یک برنامهنویس، افزایش میدهد. مانند هر حوزه دیگر، برنامهنویسی کامپیوتر نیز، تخصص و دانش مخصوص به خود را میطلبد. پس اگر دانش و تخصص کافی در این زمینه دارید، استعدادتان را هدر ندهید و همین حالا شروع بهکار کنید. دستمزد یک برنامهنویس کامپیوتر، بسته به روش کارش، به صورت پروژهای یا حقوق ثابت ماهیانه پرداخت میشود.
9- مدیریت شبکههای اجتماعی
یکی دیگر از راههای کسب درآمد از اینترنت، مدیریت شبکههای اجتماعی است. برای اینکار باید حتماً در رسانههای اجتماعی حضور فعال داشته باشید. بسیاری از کسبوکارها نیاز به شبکههای اجتماعی دارند اما زمان رسیدگی به این شبکهها را ندارند. اگر شما رابطه خوبی با شبکههای اجتماعی دارید و میخواهید از این راه پول در بیاورید، میتوانید صفحه یکی از این شرکتها را در شبکههای اجتماعی مدیریت کنید و پول بگیرید. همچنین با داشتن یک تیم قوی در این زمینه، قادر خواهید بود که مدیریت چند صفحه اجتماعی را به صورت همزمان در دست بگیرید و در حیطه محتوانویسی برای شبکههای اجتماعی نیز فعالیت کنید. دستمزد مدیران شبکه های اجتماعی معمولاً به صورت حقوق ثابت و ماهیانه پرداخت میشود.
10- مشاوره بازاریابی رایگان
اگر تجربه و دانش بازاریابی دارید، چرا از آن استفاده نمیکنید؟ خیلی از شرکتها و کسبوکارها به افرادی نیاز دارند که به صورت آنلاین و غیرحضوری به آنها مشاوره بازاریابی بدهند. این شرکتها را در اینترنت پیدا کنید و به آنها مشاوره بدهید و پول بگیرید. به همین سادگی. لازم به ذکر است که داشتن یک تیم قوی در این زمینه، اعتبار زیادی به کار شما میدهد و پروژههای بسیاری را به سوی شما میآورد. دستمزد مشاوره بازاریابی آنلاین، میتواند طبق توافقات شما و کارفرما، ساعتی، هفتگی، ماهیانه یا پروژهای باشد.
11- SEO یا بهینهسازی محتوا برای موتورهای جستجو
یکی دیگر از زمینههای کسب درآمد از اینترنت، بهینهسازی محتوا برای موتورهای جستجو یا همان سئو است. اگر از اصول و قواعد سئو آگاهی دارید و میتوانید محتواهای نوشته شده در وبسایتها را بهینه کنید یا خودتان محتوای بهینه بنویسید، بدانید برای شما سر و دست میشکنند. از این توانایی خود استفاده کنید و پول دربیاورید. وبسایتهای زیادی در این زمینه مشغول بهکار هستند. پس برای موفقیت در این زمینه و رقابت کارآمد، شما نیز به یک سایت حرفهای و تیم کاربلد نیاز دارید. دستمزد یک سئو کار میتواند ماهیانه یا به صورت پروژهای پرداخت شود.
12- استفاده از گوگل ادسنس (Google AdSense) در وبلاگ یا سایت خود
اگر وبلاگ یا وبسایتی برای خودتان دارید یا میخواهید با مشاوره گرفتن از متخصصان طراحی سایت، یک نمونه آن را را طراحی کنید، میتوانید با استفاده از گوگل ادسنس، در سایت خود تبلیغات کنید و پول بگیرید.
ابزار گوگل ادسنس، تبلیغات مربوط به حوزه فعالیت شما را در سایتتان قرار میدهد و هر کسی که روی این تبلیغات کلیک کند، به شما مبلغی به عنوان پورسانت پرداخت خواهد شد.
13- نصب بنرهای تبلیغاتی در وبسایت خودتان
بعد از آماده شدن سایتتان، قسمتی از هر صفحه را به تبلیغات دیگران اختصاص دهید. به عبارتی، با استفاده از فضاهای خالی و بیاستفاده در وبسایت، پول دربیاورید. مبلغ دریافتی میتواند بین شما و صاحب تبلیغات، توافقی باشد.
14- انتشار پست دیگران در سایت
اگر وبسایت شما یک سایت پربازدید و مشهور است، بقیه صاحبان کسبوکار هم با گذاشتن پست در وبسایت شما به شهرت خواهند رسید و بازدید سایت آنها افزایش خواهد یافت. شما میتوانید به ازای لطفی که به این افراد میکنید، از آنها مبلغی را دریافت کنید.
15- نوشتن نقد فنی در مورد محصولات و خدمات سایتهای دیگر
کسبوکارهای زیادی وجود دارند که میخواهند سایتهای پرطرفدار در مورد خدمات و محصولاتشان نقد بنویسند و در وبسایت خود قرار دهند. اگر وبسایت شما پر مخاطب باشد میتوانید در مورد محصولات و خدمات کسبوکارهای داوطلب، نقد واقعبینانه و منصفانه بنویسید و از صاحبان آنها، علاوه بر خدمات رایگان، دستمزد هم بگیرید.
16- بازاریابی رابطهای یا Affiliate Marketing
بسیاری از وبسایتهای ارائه دهنده خدمات یا کالا، امکان کسب درآمد از طریق بازاریابی رابطهای را برای مشتریهایشان فراهم کردهاند. بعد از طراحی یک سایت حرفهای به کمک متخصصان، برای کسب درآمد از این نوع بازاریابی، باید قدمهای زیر را دنبال کنید:
الف: به سایت موردنظر بروید.
ب: پروفایل خود را ایجاد کنید.
ج: تقاضای لینک بازاریابی رابطهای کنید.
د: لینک را کپی کنید و در وبسایت، صفحه شخصی خودتان در شبکههای اجتماعی و یا به هر صورتی که میتوانید نشر دهید.
ه: با هر خریدی که از طریق لینک شما صورت بگیرد به شما پورسانت تعلق خواهد گرفت.
و: در نهایت به پروفایل خودتان در سایت مبدأ بروید و پرداخت مبلغ را درخواست کنید.
17- تبلیغات در صفحات پر مخاطب
بسیاری از کسانی که میتوانند ویدئو بسازند و طرفداران زیادی هم دارند از همین روش برای کسب درآمد از اینترنت استفاده میکنند. صاحبان کسبوکارها وقتی از محبوبیت شما با خبر شوند، حاضرند مبالغ بالایی را به شما پیشنهاد کنند تا در یکی از ویدئوهایتان، محصول یا خدمات آنها را تبلیغ کنید. بهتر است برای انتشار و بایگانی ویدئوها، یک سایت شخصی با هاست قوی داشته باشید. ساختن چنین وبسایتی ممکن است بدون کمک متخصصان و طراحان وبسایت کاری بسیار پیچیده و دشوار باشد. معمولاً هر چه ویدئوی شما حرفهایتر باشد و شما معروفتر باشید، میتوانید پول بیشتری هم بگیرید. نمونه این افراد را که به نام اینفلوئنسرها شناخته شدهاند، هر روز در اینستاگرام مشاهده میکنید.
18- ساخت و فروش ویدئوهای آموزشی
اگر هنری دارید، باید بتوانید از آن کسب درآمد کنید. برنامهنویسی، کار با انواع نرمافزارها، ساخت کاردستی، حل مسائل ریاضی یا هر هنر دیگری که دارید را میتوانید به ویدئو تبدیل کنید و بفروشید. سعی کنید یک طرح داشته باشید و گامبهگام مراحل را به ویدئو تبدیل کنید. البته یادتان باشد که تمام فوتوفن کوزهگری را به مخاطبانتان آموزش ندهید. همیشه چیزی در چنته داشته باشید که بتوانید بعداً به قیمت بیشتری بفروشید.
داشتن یک سایت و برند مخصوص و همچنین معرفی خودتان در سایتی حرفهای، میتواند اعتبار بسیار زیادی برای شما به ارمغان بیاورد. البته ساختن چنین سایتی با یک هاست بسیار قوی میتواند مشکل باشد. پس در این زمینه حتماً از کارشناسان و متخصصان طراحی سایت مشاوره بگیرید. این ویدئوها را میتوانید در آپارات، یوتیوب، اینستاگرام و شبکههای دیگر تبلیغ کنید و از این طریق افراد را به سایت، جذب کنید. تبلیغات در شبکههای اجتماعی بسیار نتیجهبخش است. افراد میتوانند با پرداخت حق عضویت در سایت شما، از این ویدئوها استفاده کنند. همچنین میتوانید هر ویدئو را به صورت تکی بفروشید. تمام اینها بستگی به سیاستهای مالی خودتان دارد.
یکی از راههای کسب درآمد از اینترنت، تدریس آنلاین است. به لطف اینترنت پرسرعت، شما میتوانید به راحتی با مخاطبان خود ارتباط تصویری برقرار کنید. اپلیکیشنهایی مانند واتساپ، ایمو، اسکایپ و صدها اپ دیگر، امکان تماس تصویری را برای افراد فراهم کردهاند.
هر دانشی که دارید، از زبانهای خارجی گرفته تا آموزش برنامهنویسی و ریاضی و فیزیک و حتی آشپزی و بافتنی، همه و همه را میتوان در این رسانههای جدیدِ تصویری، آموزش داد.
دیگر نیازی نیست به آموزشگاهها بروید، فرم پر کنید و منتظر به حد نساب رسیدن تعداد شاگردان برای برگزاری کلاس شوید. تنها با یک لپتاپ، اینترنت پرسرعت و دانش کافی، میتوانید آموزشگاه آنلاین خود را داشته باشید.
داشتن یک وبسایت حرفهای در زمینه تدریس، بدون شک اعتبار شما را تا حد زیادی افزایش خواهد داد. در این وبسایت میتوانید کلاسهای خصوص و عمومی را به صورت وبینار برگزار کنید. البته ساخت چنین وبسایتی فقط از دست متخصصان طراحی سایت برمیآید، زیرا باید سرعت و پشتیبانی خوبی داشته باشد. باید با تولید محتوا به صورت حرفهای، سخنی تازه برای گفتن داشته باشید تا دیگران به سوی شما جذب شوند. البته یادتان نرود که بدون تبلیغ، کسی شما را نخواهد شناخت و شاگرد شما نخواهد شد.
19- راهاندازی وبینار زنده
راهاندازی وبینار زنده در مورد زمینه تخصصی کسبوکار شما، میتواند ایده بسیار خوبی برای کسب درآمد از اینترنت باشد. برای راهاندازی وبینار، ابتدا باید خودتان و زمینه موردنظر را تبلیغ کنید. شما باید اطلاعات دستاول و خوبی برای این وبینار تهیه کرده باشید تا بتوانید مخاطبان خود را در وبینارهای بعدی نیز حفظ کنید.
روز و ساعت وبینار را مشخص کنید، تمام امکانات را تدارک ببینید و بنرهای تبلیغاتی را در وبسایتها، شبکههای اجتماعی و در سراسر اینترنت پخش کنید. با اینکار، افراد به سایت شما میآیند و برای شرکت در وبینار زنده شما ثبتنام میکنند. بعد از برگزاری زنده وبینار، ویدئوی وبینار را نگه دارید تا بتوانید آن را مجدداً در سایتهای دیگر یا سایت خودتان بفروشید.
20- انتشار کتاب الکترونیک و کتاب صوتی
نوشتن کتاب الکترونیک، کمی سخت است. ولی اگر دست به قلم و در زمینه خاصی متخصص هستید، چرا نباید از این مهارت خود استفاده کنید؟ فقط کافی است زمینه خود را مشخص کنید، اطلاعات مفید و دست اول تهیه کنید و بنویسید. سپس سیستم فروش فایل آنلاین را در سایت خود راهاندازی کنید البته تبلیغات بخش مهم کار است. بدون تبلیغات، کسی از کتابهای شما باخبر نخواهد شد و فروشی هم در کار نخواهد بود. پس کتابهایتان را در سایتهای دیگر و شبکههای مجازی و اجتماعی تبلیغ کنید تا مخاطبان با سایت و کتابهای شما آشنا شوند. همچنین اگر صدای خوبی دارید، میتوانید کتابهای صوتی نیز تولید کنید و در سایت قرار دهید.
21- ترجمه و فروش
یکی از شناختهشدهترین راههای کسب درآمد از اینترنت، ترجمه است. اگر به جزء زبان فارسی، به زبان دیگری تسلط دارید، میتوانید به عنوان یک مترجم با سازمانهای مختلف همکاری کنید.
داشتن یک وبسایت تخصصی ترجمه، میتواند فرصت بسیار خوبی را برای شما بهوجود آورد تا ضمن کسبدرآمد، نیرویهای بیشتری را نیز استخدام کنید و به یک کارآفرین تبدیل شوید.
دستمزد مترجمان به صورت کلمهای، خطی یا پروژهای محاسبه میشود. همچنین دستمزد ترجمه در هر زمینه و تخصص متفاوت است. به علاوه هر چه متن تخصصیتر باشد، دستمزد مترجم بیشتر خواهد بود.
درست مانند نوشتن کتاب الکترونیکی، میتوانید با ترجمه کتاب و فروش نسخه الکترونیکی پول در بیاورید. تنها کافی است کتابهایی پرمخاطب به زبانهای دیگر پیدا کنید و آنها را به فارسی ترجمه کنید. بعد از ایجاد نسخه الکترونیکی کتاب، آن را تبلیغ کنید و در سایت خودتان بفروشید.
22- فروش عکس
اگر در عکاسی دستی بر آتش دارید، میتوانید عکسهایتان را در سایت خود به فروش برسانید. در این صورت قیمتگذاری با شماست. فقط مراقب باشید قیمتها زیاد بالا نباشد تا مشتریها از خرید منصرف نشوند. تنها با یک دوربین، سایت دانلود فایل، اینترنت پرسرعت و خلاقیت میتوانید پول خوبی دربیاورید. دوربین موبایلهای هوشمند نیز میتوانند در این زمینه کارایی داشته باشند. به علاوه، اگر توانایی طراحی تصاویر وکتور و دیگر تصاویر را دارید، باز هم میتوانید درآمد داشته باشید.
23- خرید و فروش ارز دیجیتال
بیتکوین، معروفترین و اولین ارز دیجیتال است. هر بیتکوین در سال 2013 تنها 200 دلار قیمت داشت و حالا در سال 2019 به 17هزار دلار رسیده است. پیشبینی میشود که این قیمت در سال 2022، به 1 میلیون دلار خواهد رسید.
همه اینها را گفتیم تا به این نتیجه برسیم که ارز دیجیتال بخرید و بعد با قیمت بالاتر بفروشید. کاملاً واضح است که کسانی که در سال 2013 ارز دیجیتال خریداری کردهاند، امسال چه سود بزرگی را به جیب زدهاند.
از دیگر ارزهای دیجیتالِ ارزانتر که ارزش و پیشرفت خوبی دارند، می توان به اتریوم، دش، ریپل و ترون اشاره کرد که بدون شک در سالهای آینده بازار را در دست خواهند گرفت. ارزش ارز دیجیتال، بسیار ناپایدار است و به سرعت پیشرفت میکند. پس اگر قصد خرید و فروش ارز دیجیتال را دارید، بهتر است قبل از این که دیر شود و ارزش هر ارز دیجیتال دستنیافتنی شود، وارد عمل شوید.
24- طراحی وبسایت فروشگاهی
ایجاد یک وبسایت فروشگاهی شاید ایدهای دشوار و دستنیافتنی باشد. ولی باور کنید اینکار بسیار ساده است.
شما میتوانید با ابزارهایی مثل ووکامرس یک وبسایت ساده بسازید و در یک زمینه خاص شروع به فروش محصولاتتان کنید. ولی اگر سایت حرفهایتری میخواهید، طراحان وبسایت میتوانند شما را در این زمینه کمک کنند. می توانید از فروشگاهسازهای اختصاصی بهره ببرید.
نیازی نیست که محصولات را بخرید و انبار کنید. شما میتوانید در ابتدای کار، سفارشات را بگیرید و آنها را به قیمت پایین بخرید و به قیمت بالاتری برای مشتریها ارسال کنید.
رفتهرفته و با بهکارگیری استراتژیهای درست و استفاده از مشاوره متخصصان، وبسایت شما رشد میکند و کسبوکارتان رونق خواهد گرفت. وقتی به اندازه کافی رشد کردید و سرمایه جمع کردید، میتوانید به فکر داشتن یک انبار باشید.
نتیجهگیری
حال که این مطلب را تا انتها خواندید، متوجه شدید که کسب درآمد از اینترنت خیلی هم دور از واقعیت و رویاپردازانه نیست. خیلی راحت و با داشتن کمی خلاقیت و امکانات، میتوان کار را به خانه آورد و پول خوبی هم کسب کرد.
با این حال، داشتن درآمد اینترنتی و کار در خانه میتواند معایب خود را نیز داشته باشد. برای مثال ممکن است کار با زندگی شخصی شما تداخل پیدا کند و در مدیریت و تفکیک این دو از هم دچار مشکل شوید. برای همین بهتر است ابتدا مهارتهای مدیریت زمان و مدیریت پروژه خود را بالا ببرید و بعد شروع به کسب درآمد از اینترنت کنید.
دنیا به سمت مجازی شدن پیش میرود، هیچ بعید نیست که درصد بیشتری از مشاغل نیز در آیندهای نه چندان دور، مجازی و اینترنتی شوند. پس بهتر است هر چه زودتر دست به کار شوید تا از قافله عقب نمانید.