شش ایده فوقالعاده برای استارت آپ
شکلگیری استارتاپها به شکل امروزی به اوایل قرن بیستم بازمیگردد. جایی که استارتاپ IBM بهعنوان یک تولیدکننده نرمافزار راهاندازی شد. این استارتاپ در سال 1911 برای اولین بار با مفهوم امروزی استارتاپ راهاندازی شد و در ادامه به موفقیتهای زیادی رسید.

شش ایده فوقالعاده برای استارت آپ
راه اندازی یک استارت آپ در شرایط فعلی میتواند در آیندهای نه چندان دور شرایطی را برای کاربران فراهم آورد تا دیگر از ورود به سایر حرفهها و شغلها بینیاز باشند. البته این پروسه با ریسکهایی همراه است. در حال حاضر تحقیقات نشان میدهد که بیش از 75 درصد از استارت آپها در همان ایده اولیه باقی مانده و شاهد رشدی در آنها نیستیم. از استارت آپهای سر و شکل گرفته نیز تنها 20 درصد مسیر موفقیت را سپری میکنند و بقیه یا در حال درجا زدن هستند و یا خیلی زود غافله رقابت را خالی میکنند. حال در این بین سؤال اینجاست که چگونه میتوانیم استارت آپ موفق داشته باشیم؟
خیلی از افراد بدون توجه به مراحل لازم برای چنین فعالیتی و با فکر یک شبه ره صدساله را پیمودن، وارد کار شده و بعد از اینکه متوجه شرایط میشوند، دست از تلاش برمیدارند و مسیر دیگری برای خود انتخاب مینمایند. یکی از مهمترین و اصلیترین نیازمندیهای موفقیت در چنین کسب و کاری استفاده از تجربه متخصصین و افرادی است که راه موفقیت را قبلاً طی کردهاند. در این مقاله در کنار معرفی چند ایده فوقالعاده برای راه اندازی یک استارت آپ، سعی داریم تا شما را با یکی از باتجربهترین و عالیترین مجموعههای ارائهدهنده خدمات مشاوره و کمک به استارت آپها آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
استارتاپ چیست؟
استارتاپ درواقع فرآیندی است که طی آن یک فرد یا گروه با استفاده از دانش و تجربه خود، یک ایده را تبدیل به یک روش کسب درآمد مینمایند. استارتاپها میتوانند برای این منظور از یک ایده خام استفاده کنند و یا یک ایده از پیش تجربه شده را با شکل و شمایل دیگری راهاندازی کنند.
نحوه شکلگیری استارتاپ
شکلگیری استارتاپها به شکل امروزی به اوایل قرن بیستم بازمیگردد. جایی که استارتاپ IBM بهعنوان یک تولیدکننده نرمافزار راهاندازی شد. این استارتاپ در سال 1911 برای اولین بار با مفهوم امروزی استارتاپ راهاندازی شد و در ادامه به موفقیتهای زیادی رسید. بعدها استارتاپهای دیگری از سوی شرکتهای بزرگ ازجمله اپل، گوگل و... نیز راهاندازی شدند و مورد آزمایش قرار گرفتند که اکثر آنها با موفقیتهای بسیار بزرگی همراه شدند.
مراحل راهاندازی استارتاپ
مراحل راهاندازی استارتاپ به شرح زیر است:
- ایده پردازی در اولین قدم
- تحقیق و تعیین نقشه راه
- ارزیابی شرایط مسیر موفقیت
- بررسی هزینهها
- ثبت ایده و ادعای مالکیت
- تهیه نمونه اولیه
- عرضه نمونه اولیه و ارزیابی نتایج در یک جامعه کوچک
- ثبت ایده و محصول
- پیدا کردن سرمایهگذار در صورت نیاز
ایدههای جذاب برای شروع یک استارتاپ عالی
اما قرار بود تا برخی از جذابترین ایدههای اولیه برای استارتاپ را نیز به شما معرفی کنیم. این ایدهها به شرح زیر هستند:
مجله خبری موبایل و نرمافزارهای موبایلی
یکی از ایدههای عالی برای راهاندازی یک استارت آپ موفق، مجله خبری موبایل و نرمافزارهای موبایلی است. موبایل بهعنوان پرکاربردترین دستگاه در میان کاربران شناخته شده است و امروزه افراد بسیار زیادی از آن استفاده مینمایند. از این رو تعداد کاربران چنین مجلاتی بسیار زیاد شده است و محدود به قشر و سن خاصی هم نخواهد بود. در مجله خبری موبایل میتوانید به موضوعات مختلفی اعم از بررسی انواع موبایلهای موجود در بازار و مقایسه آنها با یکدیگر و همچنین بررسی به بهترین و کاربردیترین نرمافزارهای موبایلی بپردازید. این ایده نیاز به تخصص خاصی در صنعت موبایل ندارد و تنها کمی علاقه و پشتکار لازم دارد تا اطلاعات لازم را از سایتهای خارجی مرجع استخراج کنید و آنها را برای کاربران ایرانی تشریح نمایید.
همچنین تهیه ویدئوهای خبری نیز میتواند این ایده را تکمیل کند و آن را تبدیل به یک کسب و کار پولساز برای شما نماید.
آموزش سئو و دیجیتال مارکتینگ
آموزش سئو و دیجیتال مارکتینگ نیز یکی از انواع استارت آپهای موفقی است که در سالهای اخیر بارها و بارها توسط کاربران تست شده است و افراد زیادی در حال حاضر با همین ایده در حال درآمدزایی هستند. چه کسانی که در این عرصه حرفهای کار میکنند و میتوانند این خدمات را نیز بهصورت حرفهای ارائه دهند و چه کسانی که بیشتر به ارائه خدمات آموزشی میپردازند، به نوبه خود میتوانند در این استارت آپ موفق ظاهر شوند و شرایط خوبی ازنظر مالی برای خود ایجاد نمایند.
کسانی که تخصص کافی در این عرصه ندارند، امکان همکاری با مجموعههای حرفهای را خواهند داشت تا از این طریق هم کسب و کار خود را بهتر معرفی کنند و هم خدمات سئو و دیجیتال مارکتینگ را به کاربران خود ارائه نمایند.
آموزش ارزهای دیجیتال و ارائه اخبار اقتصادی
یکی از بروزترین و جذابترین پدیدههای حال حاضر جهان که در ایران نیز بهشدت گسترش یافته است، ارزهای دیجیتال میباشد. در این رابطه استارت آپهای زیادی را میتوان راهاندازی نمود. از صرافی عرضه کننده خدمات خرید و فروش این ارزها گرفته تا مجلات خبری و آموزشی که طرفداران زیادی دارند. همراه شدن با شبکههای اجتماعی نیز میتواند قدرت استارت آپ شما را بیشتر کند.
آموزش آنلاین
همچنین خود آموزش آنلاین در عرصههای مختلف را نیز میتوان یک ایده جذاب برای استارت آپ معرفی کرد و هر آموزشی امروزه با استقبال زیادی همراه میشود. از آموزش آشپزی گرفته تا آموزش نرمافزار و دروس دانشگاهی و... میتواند راهکاری برای رساندن شما به درآمدهای عالی باشد. جالب است که شما میتوانید با کمترین هزینه و استفاده از نرمافزارهای رایگان، آموزش آنلاین خود را در هر زمینهای آغاز کنید. هر تخصص و تجربهای که دارید میتواند عاملی برای رسیدن به درآمد برای شما باشد.
دلیوری غذا و سوپرمارکت
دلیوری غذا و محصولات سوپر مارکت نیز یکی از ایدههایی است که البته پیادهسازی آن نسبت به سایر ایدههای مطرحشده در این مقاله با چالشهای بیشتری همراه است اما میتواند تبدیل به یک کسب و کار موفق شود.
آموزش بدنسازی و فیتنس
یکی دیگر از ایدههایی که امروزه میتوان بهعنوان یک ایده عالی به آن نگاه کرد، آموزش بدنسازی و فیتنس است. چه برای خانمها و چه برای آقایان این ایده کارایی لازم را خواهد داشت. از این گذشته هنوز تعداد استارت آپهای زیادی نیز در این عرصه وارد بازار رقابت نشدهاند. از این رو با کمی دقت و استفاده از تجربیات افراد باسابقه میتوانید بهراحتی از این ایده یک کسب و کار پولساز برای خود راهاندازی کنید.